Ik heb de luxe gehad om de wereld rond te reizen en heb onder andere in New York City en Parijs gewoond. Twee steden met totaal verschillende stijlen. Beide steden hebben mij geïnspireerd met hun bars & restaurants, architectuur en de huizen waar ik ben uitgenodigd. Marokko is een van mijn favoriete bestemmingen omdat ik verliefd ben geworden op de prachtige, kleurrijke meubels en accessoires die je nergens anders in de wereld kunt vinden. Door de wereld rond te reizen krijg ik de kans bijzondere en unieke items te verzamelen die je kunt vinden in de webshop. Ik hoop dat je net zo verliefd wordt als ik.

 

Ik wilde dat mijn 'About Pagina' een persoonlijke brief is aan jou en een liefdesbrief aan interieur design. Dit is niet alleen mijn werk, maar mijn grootste passie. Ik ben er klaar voor mijn print achter te laten maar het belangrijkst is dat jij je elke dag thuis voelt en geniet van je eigen interieur.

 

Mijn stijl is fun en eclectic. Laten we jouw stijl ontdekken en aan het werk.

WITH LOVE,

DEMI BO WILKES

0Y0A8225 kopie.jpg

DEAR ALL,

Ik ben Demi Bo Wilkes en heb Bo Studio in 2017 opgericht. Nadat ik mijn studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam heb gerond vond ik dat het tijd was mijn grootste passie te volgen en als interieur stylist te beginnen.

Zo lang als ik mij kan herinneren ben ik al bezig met het oneindig veranderen van mijn kamer en heb ik een grote fascinatie voor alles wat met interieur te maken heeft. Interieur styling is iets waar ik mee ben opgegroeid.

Mijn grootste inspiratie is mijn oma. Ik vind het bijzonder hoe zij met een klein budget de meest fantastische interieurs weet te realiseren. Zij heeft mij het perfecte voorbeeld gegeven van hoe een mooi en gezellig huis eruit ziet en hoort te voelen.

Ik kom uit een familie met verschillende achtergronden (Nederlands, Chinees, Surinaams, Portugees, Kaapverdiaans) en ik mijn opvoeding heeft mij ook beïnvloed in mijn werk. Ik werk graag met verschillende culturen en stijlen. Waarom niet een moderne bank combineren met een prachtige vintage lamp? Mijn Motto is: ‘’Let’s play a little’’.

 

 

"LET'S PLAY A LITTLE."

143A8803-2.jpg

manonklaver